Caprella premium Ripstop pantalone V-2

4.890,00 rsd

Opis

Opis

Lovačke pantalone premium izrade od vodoodbojnog i vetroodbojnog 220g/m2 ripstop materijala.

Elegantne, udobne, izdržljive i veoma lagane za nošenje u svim vremenskim uslovima. Svojim krojem, prateći liniju tela, daju lovcu izuzetnu pokretljivost na terenu, te tako sprečavaju kačenje granja i trnja na izbočine materijala.

Pantalone sadrže blagi leđni greben, dok se na bokovima nalaze rastegljiva proširenja za bolje prilagođavanje linijama tela. Takođe, na struku su široke gajke za lovački opasač.

Ove lovačke pantalone su dodatno ojačane slojem ripstop materijala u međunožnom delu zadnjice, što im osigurava čvrstinu i smanjuje mogućnost pucanja u terenskim uslovima.

U predelu kolena su izrađena prednja, crna, i zadnja proširenja, koja sprečavaju rastezanje i pucanje pantalona dok se krećete na strmom terenu, penjete na čeku ili kada kleknete.

Na pantalonama je ukupno šest džepova, od koji su prednji-gornji veoma duboki, a bočni veoma široki, što omogućava nošenje velikog broja sitnica na teren. Takođe, tu su i dva zadnja džepa, veoma neprimetno uklopljena, u skladu sa konceptom elegancije i lakoće kretanje na terenu, kojima smo se vodili prilikom kreiranja ovog modela lovačkih pantalona.

Nogavice sadrže čičak steznik za podešavanje širine u zavisnosti od obuće koju nosite. I ne brinite, neće se potrošiti čičak, jer Caprella V-2 model nosi najkvalitetnije čičak trake najpoznatijeg svetskog proizvođača iz Japana – YKK. Isti proizvođač kreirao je i rajsferšluse koje smo ugradili na ovaj model, što vam garantuje dugovečnost i veliki broj potezanja, bez razmišljanja da će se pokvariti i u nekom momentu vas izdati na terenu.

Ovo nisu pantalone koje ćete kupiti i držati u ormaru!

Ovo su pantalone spremne za akciju!

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Veličina

L, M, S, XL, XXL, XXXL

Boja

Maslinasta + crni detalji

Materijal

52% poliester – 48% pamuk – Ripstop 220g/m2