Izovd iz Uslova korišćenja i kupovine

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl.gl.RS br.62/2014) obaveštavamo vas o sledećem:
Kupac ima pravo da, u roku od 14 dana od dana kupovine, vrati robu, sem ukoliko je poručena i dospela roba izrađena po posebnim zahtevima potrošača, po meri, ili personalizovana.
Kupac ostvaruje ovo pravo slanjem izjave o povratu robe Prodavcu najkasnije u roku od 14 dana od dana dospeća robe u vlasništvo Kupca. Prodavac je dužan da bez odlaganja obavesti Kupca o prijemu ove izjave. Molimo Vas da nas pre vraćanja robe obavestite o odustanku od kupovine, na mail: [email protected]
Kupac mora vratiti proizvod nekorišćen, neoštećen i u originalnoj ambalaži.
Troškove vraćanja robe snosi Kupac, sem u slučajevima kada je primljeni proizvod neispravan ili pogrešan. Proizvod je potrebno vratiti isključivo posredstvom kurirske službe kojom je proizvod isporučen Kupcu.
CAPRELLA zadržava pravo da ne primi nazad proizvod ukoliko se pri pregledu ustanovi da je proizvod korišćen.
Po prijemu i pregledu vraćenog proizvoda, Prodavac je dužan da vrati Kupcu uplaćenu sumu bez odlaganja, a najkasnije 30 dana od dana prijema vraćenih proizvoda. U slučaju zamene proizvoda CAPRELLA se obavezuje da će po zahtevu Kupcu poslati zamenski proizvod najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema reklamiranog proizvoda.